Σελίδες

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

"Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΧ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ"


Τα παιδιά παρακολούθησαν στο σχολείο μας ,με τα παιδιά του 10ου νηπιαγωγείου Θήβας την θεατρική παιδική παράσταση "Ο κύριος ΚΙΧ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ"από την καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.
Το κείμενο υπογράφουν οι βραβευμένοι με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη .

 «Τι θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την πόλη της Φασαρίας, κολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, ωθούν τον κύριο ΚΙΧ και τα παιδιά σε μια μαγική περιπέτεια!» «Ο κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό κουτί των Ήχων» είναι μια ευρηματική εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση που συνδυάζει τη θεατρική αφήγηση με υπέροχες μουσικές, ήχους και διάδραση με τα παιδιά και πετυχαίνει ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα παιδιά συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενεργά, αναγνωρίζοντας ήχους και διαφορετικά μουσικά ηχοχρώματα, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ πώς να μαγέψει τελικά τον φοβερό Μουσικόδοντα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου